dinsdag 7 juni 2016

kambootje

 5JUN16
Gaat ie weer! 
Tja iedereen aan het feestvieren. Ik mot werk verrichten en vandaar vandaag een kambo genomen. Om even te resetten met m'n TOTEM-MEDICIJN. De 41e maal in 8jaar dus aardig wat ervaring inmiddels.
Kambo paraat. Stippelen maar. Gereed voor kikkersecretie. Is geprocesseerd mierenzuur dus extra geconcentreerd. Dankzij onze KamboKikkert.

Kleintje Kambo: SOLOtoertje. In uppie is toch een slokske lastuiger. Vandaag liefst 6 liter totemthee genoten. DOORKLOKKEN.
Drinken = werken. ADEMEN is heel belangrijk. Zo diep mogeluk. Dit gaat verder dan unpluggen. STILTE. Dat is wat kambo geeft. Op een natuurlijke manier. Het is geen opgefopte toestand. Met kambo doorloop je vaak rondjes. Die flow is nogal persoonlijk. Afgestemd op persoonlijke aard en verbonden aan intentie. 

 Heb een soort kruis gebrand.
2 emmertjes KOTS
even een rotkop...
T-is gopperdosie goor maar mooi ervanaf en het hoeft absoluut geen bende te zijn. Gewoon emmers paraat. Het hoort erbij, neem het voor lief.In eerlukheid die ik te melden datik ontdekt heb dak soms een uitsloverscript heb lopen: soms teveel ineens willeh  gecombineerd met negatieve focus van niet (goed) genoeg en dan deurdravenz. Lang niet altijd: al beter inda peiling! Doorgaan is natuurluk tevens een positieve eigenschap mits goed geaard en in flow.

Alles op ze tijd. In een persoonlukke TOTflow. Daar helpt kambo bij, om die te stroomlijnen, te versnellen. Als er gehoorzaamd wordt. Naar lichaam, geest, ziel. Alle stemmen synchroniseren! Kambo werkt welhaast magisch, want het is echt meer dan een klinisch proces. Het is niet gelukt dit spul na te maken.


KAMBO is beschikbaar voor de mensheid ten dienste van CELLENRESETTEN, je persoonlukke FLOW te VERSNELLEN (het maakt je hoofd leeg en versterkt intenties) en zelfs tbv ZELFonderzoek (eerder voor gevorderden).

Hoop volgende keer weer op een gedeelde kambo. Meer drinken, dieper processeren. Er zijn ook subtielere wijzen. Maar eerst even door de barriere heen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten